HVA KOSTER EN HJERTESTARTER?

Med vår pris på hjertestarter kan du betale så lite som 345 kroner pr. mnd.!

Sjekk vår pristest av norske hjertestartere og pristest på hjertestarterkurs

Hva koster en hjerterstarter? Vanligvis må du betale rundt 10 – 14 000 kroner for en hjertestarter av middels kvalitet, mens de beste koster rundt 15 – 22 000 kroner. Det er svært mange som har startet å selge disse de siste 5-6 årene. Du må også beregne ca. 2-6000 kroner gjennomsnittlig pr. år til reservedeler og service (avhengig av leverandør).

I tillegg blir du ofte uten din hjertestarter i den perioden den er eventuelt sendt inn til service, så sant du ikke har en serviceavtale som innebærer at leverandør møter opp hos deg. Slike avtaler koster normalt rundt 6000,- årlig. Blir den stjålet eller utsatt for hærverk må du nok beregne å deg kjøpe en ny hjertestarter.

Det fins et bredt utvalg av hjertestartere med varierende kvalitet og funksjoner. Hvor støv/sprutsikker er den? Levetid på batteri og elektroder? Er den brukervennlig? Hvilket miljø skal den brukes i?

Det er mange hensyn og vurderinger å ta når du skal kjøpe en ny hjertestarter. Svaret på «hva koster en hjertestarter» er derfor ikke så enkelt som man skulle håpe.

Uavhengig av ditt valg av leverandør på hjertestarter må du være klar over at dette er et elektronisk apparat. De har komponenter med utløpsdato og siden en hjertestarter blir svært sjeldent brukt – blir de også fort glemt. Det er viktig at du gjør en god helhetsvurdering når du skal kjøpe en ny starter. Det fins tilbud både med og uten såkalte serviceavtaler og prisen på en hjertestarter varierer derfor relativt mye.

Vi i Safer Life har gjort dette valget enkelt for deg! Vår modell av hjertestarter er markedets beste med helt unike funksjoner, WIFI- forbindelsen vil varsle vår 24/7 support og kunde ved avvik,  patenterte løsninger med en service som sikrer deg en fungerende defibrillator (hjertestarter) til en hver tid. Den er også ekstremt brukervennlig og utrolig robust. Instruksjoner kommer både i tale og på en LCD skjerm på norsk.

Hva koster en hjertestarter? Vel, hos oss koster det 345  kroner å anskaffe deg en ny hjertestarter!

Dette er vårt bidrag til å hjelpe flere å overleve en hjertestans i Norge!

Relatert artikkel Hvordan bruke en hjertestarter