TILBYR DERE HJERTESTARTERKURS?

Ja, vi tilbyr hjertestarterkurs på nett eller ute hos kunden. I løpet av dette kurset vil du lære hvordan du skal bruke en hjertestarter i tillegg til generell livreddende førstehjelp. Dette vil ruste deg til å vite hva du skal gjøre i tilfelle du er første person til en hjertestans.

Kunnskap om enkel HLR og tilgang til en hjertestarter er livsviktige elementer som avgjør om pasienten skal overleve eller ikke.

Vårt kurs er et e-kurs som varer i 1 time. Du kan derfor gjennomføre det når det passer deg. Undersøkelser viser at opptak av kunnskap er like stort/større ved e-kurs sammenlignet med tradisjonelle kurs på 3-5 timer.

Vi anbefaler likevel at du gjennomfører praktiske øvelser med jevne mellomrom.

Det er nærmest umulig å bruke en hjertestarter på feil måte og maskinen avgjør selv om det skal gis sjokk til pasienten eller ikke.
Mange tror at det er vanskelig/skummelt å bruke en hjertestarter, men det er altså helt ufarlig. Hurtig igangsetting av HLR og bruk av evt. hjertestarter øker vesentlig sjansen for at pasienten skal overleve og/eller komme unna med store skader.

I Norge får cirka 5000 personer hjertestans hvert år. Dessverre rekker ikke ambulansen frem i tide i de aller fleste tilfellene. Det er derfor ekstremt viktig at kompetansen innen HLR økes i Norge. I Danmark reddes 200 flere personer ved hjertestans utenfor sykehus (justert for folketall) etter deres langsiktige satsning på HLR og utplassering av hjertestartere.

Ved å ta vårt hjertestarterkurs vil du bli vesentlig bedre rustet til å håndtere en livskritisk situasjon.
Et deltagerbevis vil bli sendt arbeidsgiver og/eller kursdeltaker ved gjennomført kurs.

Utdrag fra vårt hjertestarterkurs på nett

Se mer om vårt hjertestarterkurs på nett