KAMPANJE: FØRSTEHJELPSKURS

GRATIS FØRSTEHJELPSSKRIN

Alle som bestiller vårt hjertestarterkurs på nett , førstehjelpskurs hos dere eller hjertestarter vil få et gratis førstehjelpsskrin til verdi 2000,-!

Safer Life er allerede billigst i Norge på førstehjelpskurs, samt hjertestarter og i denne tidsbegrensede kampanjen får dere altså en fullt utstyrt førstehjelpskoffert som oppfyller kravene fra Arbeidstilsynet på førstehjelpsutstyr i tillegg!

Holdningen til Arbeidstilsynet er at man bør ha årlige oppfriskningskurs innen både bruk av hjertestarter, samt kompetanse innen livreddende førstehjelp. I tillegg mener de at alt førstehjelpsutstyr skal ha regelmessig ettersyn og være oppdatert.

Gratis førstehjelpsskrin. Fullt utstyrt. Verdi 2000,-

Førstehjelpsskrinet har et rikholdig innhold som gjør deg i stand til å yte riktig førstehjelp på et høyt nivå i de fleste situasjoner. Lokket har gummipakning som beskytter innholdet mot smuss og sprut. Førstehjelpskofferten leveres med brakett for enkel og synlig montering på vegg eller annet ønsket sted.

MOTTA DIN GRATIS FØRSTEHJELPSKOFFERT

Det eneste du trenger å gjøre for å motta ditt gratis førstehjelpsskrin er å kontakte oss angående førstehjelpskurs hos dere (4490,- ink. mva), hjertestarterkurs på nett (1900,- for 20 ansatte) eller hjertestarter!

Kampanjen løper ut november 2018 eller så langt lageret rekker.

[contact-form-7 id=”879″ title=”Contact form 1″]

 

Utdrag fra vårt hjertestarterkurs på nett

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Flere artikler