OM OSS

Vi i Safer Life Solutions AS tilbyr markedets beste hjertestarter, hjertestarterkurs, førstehjelpskoffert og annet livreddende utstyr. Våre ansatte har stor kunnskap om hjerte- og lungeredning, førstehjelp og DHLR. Produsenten vår er verdensledende innen medisinsk utstyr, og alle instruktørene våre er NRR-sertifiserte.

Vi er stolte over å kunne kalle oss Best i Test på alle våre produkter!

SAFER LIFE SIN VISJON

Visjonen vår er enkel, men svært viktig: vi skal bidra til å redde flere liv i Norge!

Visste du at kun 14% av de 4000 som får hjertestans her i landet (og ikke befinner seg på et sykehus) overlever?

Med økt tilgang til hjertestartere og bedre kunnskap om hjerte- og lungeredning, vil vi kunne redde langt flere liv. Vårt bidrag er å opprettholde Norges desidert beste kvalitet og priser på hjertestartere, førstehjelpskurs og annet livreddende utstyr.

NOEN FRA VÅRT TEAM

Even Guren
Fagansvarlig
Gjennom min rolle som offiser og lagfører i internasjonale operasjoner har jeg planlagt og gjennomført mange skarpe og utfordrende oppdrag. Under planleggingsprosessen var det viktigste for meg som ansvarlig å forsikre meg om at alle kom trygt hjem. Vi har et stort forbedringspotensial på førstehjelp og respons når det kommer til hjertestans og hjerneslag i Norge.

Telefon: 950 91 113

Fagansvarlig
E-post
Regnskapssentralen
Regnskapsansvarlig
Regnskapssentralen AS er et autorisert regnskapsførerselskap, stiftet i 1952 og som holder til i Moss. Vi er et økonomihus som er en totalleverandør innen økonomiske og administrative tjenester. Vi er 19 løsningsorienterte ansatte med lang erfaring fra de fleste bransjeregnskap. I tillegg er vi del av regnskapskjeden Saga Services.

Kari Lise Nylèn
Senior instruktør
Anestesisykepleier ved sykehuset i Vestfold jobber daglig med anestesi og akuttmedisin. Gir opplæring av alle yrkesgrupper i HLR og førstehjelp. Min overbevisning er at det viktigste som blir gjort for å redde liv skjer på skadestedet. Der er det sjelden autorisert helsepersonell, da må de som er tilstede læres opp! Har lang erfaring fra Røde Kors.

Eirik Lossius Iversen
Sertifisert instruktør
Eirik har stor erfaring som San-soldat, instruktør og kursholder i førstehjelp. Han er idag San-befal i HV 09 og aktiv kursholder innen førstehjelp både med og uten DHLR. Eirik er hovedinstruktør innen førstehjelp på AdO arena og jobber også med sin bachelor i internasjonal beredskap.

Ved siden av beredskap brenner han for at flest mulig skal lære seg førstehjelp, samt utplassering av hjertestarter hvor folk ferdes.

Ann Helen Mikkelsen
SERTIFISERT INSTRUKTØR
Studerer sykepleie på Oslomet og er ferdig utdannet i juni 2019. Ann Helen er styremedlem i Storbyuniversitetets studentforening for akuttmedisin (SSA), og i tillegg med i en Akuttgruppe på Oslomet. Hun har en stor interesse for faget og er svært motivert til å dele sine erfaringer og kunnskaper med andre.
Lucas Latorre Weibel
SERTIFISERT INSTRUKTØR
Lucas er en ferdigutdannet sykepleier med stor interesse for akuttmedisin. Han jobber på lungemedisinsk sengepost, akuttmedisinsk observasjonspost og som sanitetsmann i heimevernets innsatsstyrker.

Tidligere erfaringer inkluderer roller som veileder og instruktør fra Oslomet hvor han var veileder i skolens akuttgruppe, samt som studentveileder v/arbeidsplassen på Ullevål.

Guro Reine
SERTIFISERT INSTRUKTØR
Sykepleierstudent på Oslomet - storbyuniversitetet og er ferdig utdannet i juni 2019. Stor interesse for akuttmedisin og engasjert i å lære bort førstehjelp og livreddende tiltak. Styremedlem i Storbyuniversitetets studentforening for akuttmedisin (SSA) og med i skolens akuttgruppe.
Hanna Jønland
SERTIFISERT INSTRUKTØR
Studerer Paramedic på OsloMet, og er ferdig utdannet i 2020. Er nestleder i SSA - storbyuniversitetets studentforening for akuttmedisin. Har tidligere studert anatomi og fysiologi, samt et år beredskapsledelse.

Har et ønske om å dele kunnskapen sin med flest mulig, slik at dersom noe skjer er det alltid flinke folk i nærheten!

Lars Peder Henriksen
SERTIFISERT INSTRUKTØR
Lars Peder studerer siste året på sykepleien ved OsloMet, der han er styremedlem i Storbyuniversitetets studentforening for akuttmedisin (SSA), og i tillegg er med i Akuttgruppa på Oslomet. For utenom erfaring fra gastromedisinsk- og indremedisinsk sengepost, jobber han prehospitalt ved legevakten i Lillehammer. Lars Peder har stor interesse for å tilgjengeliggjøre informasjon og ferdigheter knyttet til akuttmedisin og førstehjelp

Kamilla Hesselberg-Meyer
SERTIFISERT INSTRUKTØR
Kamilla er ferdig utdannet sykepleier og studerer nå paramedic på OsloMet. Styremedlem i SSA - storbyuniversitetets studentforening for akuttmedisin.

Tidligere erfaring fra sengepost og ambulanse. Har stor interesse for akuttmedisin og førstehjelp.

Instruktører
Hele landet
Våre instruktører er ikke bare DHLR instruktører, men de fungerer til daglig som ett ledd i helse-Norge. De har nøkkelroller innen anestesi, kardiologi og sykepleie med ett bredt spekter av utdanning. Dette gjør det mulig for oss å samle en bred gruppe mennesker med ekstrem god kompetanse. Vi har et stort nettverk av sertifiserte instruktører over hele landet.

KONTAKT OSS

Vi er Best i Test innen vårt felt:

Pristest hjertestarter
Pristest hjertestarterkurs
Pristest førstehjelpskoffert

 

 

VÅRE PRODUKTER