OM OSS

Vi i Safer Life Solutions AS tilbyr markedets beste hjertestarter, hjertestarterkurs, førstehjelpskoffert og annet livreddende utstyr. Våre ansatte har stor kunnskap om hjerte- og lungeredning, førstehjelp og DHLR. Produsenten vår er verdensledende innen medisinsk utstyr, og alle instruktørene våre er NRR-sertifiserte.

Vi er stolte over å kunne kalle oss Best i Test på alle våre produkter!

SAFER LIFE SIN VISJON

Visjonen vår er enkel, men svært viktig: vi skal bidra til å redde flere liv i Norge!

Visste du at kun 14% av de 4000 som får hjertestans her i landet (og ikke befinner seg på et sykehus) overlever?

Med økt tilgang til hjertestartere og bedre kunnskap om hjerte- og lungeredning, vil vi kunne redde langt flere liv. Vårt bidrag er å opprettholde Norges desidert beste kvalitet og priser på hjertestartere, førstehjelpskurs og annet livreddende utstyr.

NOEN FRA VÅRT TEAM

Per Hagen
Daglig leder
Med god erfaring fra bransjen, samt 24 års erfaring innen rådgivning, konseptbygging, markedsføring og organisasjonsutvikling er jeg utrolig stolt over å få være med på dette eventyret. Kvalitet er et samlende begrep på hva vi streber etter og med faglig dyktighet i fokus - skal vi sammen redde flere liv. Sjelden har jeg møtt mennesker mer dedikerte til å oppnå målet!

Telefon: 401 46 669

Blogg
E-post
Even Guren
Fagansvarlig
Gjennom åtte år som offiser og lagfører i internasjonale operasjoner har jeg planlagt og gjennomført mange skarpe og utfordrende oppdrag. Under planleggingsprosessen var det viktigste for meg som ansvarlig å forsikre meg om at alle kom trygt hjem. Vi har et stort forbedringspotensial på førstehjelp og respons når det kommer til hjertestans og hjerneslag i Norge.

Telefon: 950 91 113

Fagansvarlig
E-post

Siw Tone Pedersen
Kontoransvarlig
Jeg jobber med blant annet regnskapsføring, fakturering, arkivtjenester, utsendelser, post- og
journalføring i tillegg til andre forefallende oppgaver for Safer Life. Har også erfaring fra bl.a. et privat diakonalt sykehjem i Oslo, samt 20 år innen privat sektor. Stortrives med å være en del av denne gruppen med mennesker som står på døgnet rundt for å redde flere liv.

Kari Lise Nylèn
Senior instruktør
Anestesisykepleier og jobber blant annet som fag- og undervisningssykepleier ved sykehuset i Vestfold. Er i klinikk ukentlig med fokus på faget anestesi. Gir opplæring av alle yrkesgrupper i HLR og førstehjelp. Min overbevisning er at det viktigste som blir gjort for å redde liv skjer på skadestedet. Der er det sjelden autorisert helsepersonell, da må de som er tilstede læres opp! Har lang erfaring fra Røde Kors.

Torfinn Bøe Henriksen
Senior instruktør
Utdannet sykepleier og jobber både på Stavanger Universitetssykehus, samt Klepp og Time Legevakt. Jeg har også utdannet meg til fasilitator på SAFER som driver med medisinsk simulering. Er i gang med videreutdanning innen legevaktsykepleie. Jeg har 15 års erfaring fra Røde Kors Hjelpekorps og har gjennomført en rekke kurs for små og store grupper.
Instruktører
Hele landet
Våre instruktører er ikke bare DHLR instruktører, men de fungerer til daglig som ett ledd i helse-Norge. De har nøkkelroller innen anestesi, kardiologi og sykepleie med ett bredt spekter av utdanning. Dette gjør det mulig for oss å samle en bred gruppe mennesker med ekstrem god kompetanse. Vi har et stort nettverk av sertifiserte instruktører over hele landet.

KONTAKT OSS

Vi er Best i Test innen vårt felt:

Pristest hjertestarter
Pristest hjertestarterkurs
Pristest førstehjelpskoffert

 

 

VÅRE PRODUKTER