KONTROLLSYSTEM FOR HJERTESTARTER

 OVERVÅKING AV HJERTESTARTEREN

Kontrollsystemet mottar informasjon fra enheten på:

  • Enhet
  • Batteri
  • Elektroder
  • Posisjon (4G)
  • Nettverk (4G)

 

 

HVORFOR ER DETTE SÅ VIKTIG?
I dag fins det ca. 35 000 hjertestartere i Norge. Undersøkelser viser at hele 75% av disse kan faktisk være ute av drift uten at eieren er klar over det. Dette skyldes utgåtte batterier, elektroder eller andre årsaker.

Dessverre er dette et resultat av mangelfullt vedlikehold på hjertestarteren. Foruten å være en risiko og falsk trygghet er det også muligens i strid med Arbeidstilsynets tolkning av regelverket rundt vedlikeholdet en hjertestarter.

I dag fins det leverandører som tilbyr forskjellige typer serviceavtaler på hjertestartere for å løse dette. Ingen av de virker dessverre tilfredsstillende nok. Dagens løsninger er fremdeles basert på fysisk kontroll og denne foretas maksimalt 1 gang pr. år.

Vår misjon er at “vi skal levere Norges desidert beste priser på hjertestarter og hjertestarterkurs for å redde flere liv” og vår metode er å levere de beste produktene fra verdensledende produsenter kombinert med vår gunstige prismodell.

Vi har en prismodell hvor du kan anskaffe hjertestarteren fra kroner 345, pr mnd-. Dette er vårt bidrag til å få utplassert flere livreddende hjertestartere i Norge. Les mer om vår laveste pris garanti på hjertestarter.

Markedsledende hjertestarter med 365 dagers systemovervåking

 

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Flere artikler