SAFER LIFE TILBYR RAMMEAVTALE TIL NORGES BILJARDFORBUND

Norges Biljardforbund og Safer Life er enige om en rammeavtale som gir deres medlemsklubber mulighet til å anskaffe både hjertestarter, kurs og førstehjelpsutstyr til rabatterte priser.

Det fins i dag cirka 2500 aktive biljardspillere i Norge. Disse spiller organisert gjennom klubbene sine som er spredd over hele landet. Norges Biljardforbund er et særforbund i Norges Idrettsforbund og arrangerer seriespill oppdelt i både regionale serier, samt åpne Norgesmesterskap.

Klubbene har som oftest sitt eget lokale og besøkende er fra alle aldersgrupper. Biljardsenteret har ofte lange åpningstider så hjertestarteren vil være tilgjengelig utover normale kontortider. Dette bidrar til å øke beredskapen i lokalsamfunnet og både Norges Biljardforbund og Safer Life ønsker å støtte oppunder dette tiltaket.

Visste du at å spille biljard har beviste positive helseeffekter?

Les mer om rammeavtalen her

Per Hagen, daglig leder: Safer Life er stolte over å ha blitt valgt som leverandør til dette flotte tiltaket fra Norges Biljardforbund!

Finansieringen av dette kan enten gjøres direkte av klubbene, eller gjennom et eget system for folkefinansiering (crowdfunding) som enkelt kan opprettes her.

 

 

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Flere artikler