STØTTE TIL HJERTESTARTER FOR FORENINGER OG LAG

TRENGER DERE HJERTESTARTERKURS OG/ELLER HJERTESTARTER?

Vi vet at ikke alle foreninger/lag har økonomi til å prioritere innkjøp av en hjertestarter og/eller hjertestarterkurs. Vår løsning er at vi spanderer hjertestarteren og foreningen betaler kun for vedlikeholdet. Betalingen for vedlikeholdet kan finansieres gjennom såkalt “crowdfunding” gjennom vårt system. Du oppretter en innsamling, deler på sosiale media og ber lokalsamfunnet om hjelp.

START INNSAMLINGSAKSJON TIL HJERTESTARTER I DAG!

 

Vedlikeholdsavtalen inkluderer følgende: 

Hjertestarter, Best i Test Bæreveske
Veggbrakett Utskiftning av komponenter
GPS-lokalisering Hjertestarterregisteret (113.no)
AED Alert™ system Døgnåpen support, alle dager
Oppgradering av software Forsikring
Laveste pris garanti Driftsgaranti

 

Vi mener at flest mulig hjertestartere må ut i det offentlige rom og ved å ha det på klubbhus, idrettsanlegg o.l. øker vi beredskapen i tilfelle en hjertestans i ditt nærmiljø. Nylig ble det kartlagt hva faktisk responstid hos ambulansen er. Dessverre viste undersøkelsen at ambulansen på tross av iherdig innsats, bruker vesentlig lenger tid enn hva som er målet.

Relatert artikkel Kan jeg ikke bare vente på ambulansen?

Dette understreker viktigheten av at du og jeg vet hva vi skal gjøre i akutte situasjoner. Ved en hjertestans er det livsviktig å starte tidlig HLR og gi sjokk fra hjertestarter innen de første 3-5 minuttene. Ambulansen bruker kanskje opp til 17 minutter før sin ankomst og derfor må befolkingen ruste seg med kunnskap, samt tilgang til hjertestarter i sitt nærmiljø. Når tidlig HLR har blitt tatt i bruk og et sjokk fra hjertestarter er avgitt øker det sjansen for overlevelse fra 14% til hele 75%!

Vi jobber iherdig for å få utplassert flest mulig hjertestartere i det offentlige rom og støtter foreninger/lag med hjertestarter og/eller hjertestarterkurs på denne måten.

Høres dette ut som en løsning som vil passe hos dere?

START INNSAMLINGSAKSJON TIL HJERTESTARTER I DAG!

 

Vi har også en løsning hvor vi kan levere et nettbasert hjertestarterkurs med en 30 min. video, samt oppgaver. Deltakerne får utstedt kursbevis etter beståtte oppgaver. Se utdrag fra vårt hjertestarterkurs på nett under.

Del

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Flere artikler